Εταιρία μονώσεων

Εταιρία μονώσεων

Εταιρία μονώσεων Θεσσαλονίκης Μονω-Τεχνική από το 1968! Αναλαμβάνουμε μονώσεις στην Μακεδονία καλέστε μας 2310305574. Μονώσεις από υγρασία, μούχλα, ψύχος, ήχο και ζέστη, Μακεδονίας 17, Θεσσαλονίκη, η εταιρία μονώσεων Μονω-Τεχνική αναλαμβάνει μονώσεις από τα θεμέλια έως την οροφή από το 1968! τυχαίο? Χρησιμοποιούμε μόνο πιστοποιημένα υλικά και τηρούμε απολύτως τις τεχνικές προδιαγραφές της εκάστοτε μόνωσης, διότι τι να τα κάνεις τα υλικά αν δεν τα χρησιμοποιείς σωστά, δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη, γιαυτό παρέχουμε γραπτή εγγύηση αποτελεσματικότητας. Είμαστε η καλύτερη επιλογή. Δεν νομίζουμε, φροντίζουμε, σας διασφαλίζουμε ότι, η εταιρία μας μονώσεων Μονω-τεχνική στην κρίση δίνει λύση, αναλαμβάνει στην χαμηλότερη τιμή μόνωσης, είτε σε μικρά είτε σε μεγάλα έργα στην Β.Ελλάδα, δεσμευόμαστε όμως με γνήσια υλικά και χωρίς να αλλάξουμε την ποιότητα που παρέχουμε μονώσεις με απόλυτη επιτυχία και γραπτή εγγύηση αποτελεσματικότητας της εκάστοτε μόνωσης, ποιότητας και τιμής, 45 χρόνια εμπειρία στο χώρο της μόνωσης με εξειδίκευση στις μονώσεις ταρατσών, μονώσεις πυλωτής, στις θερμομονώσεις τοίχου, τύπου κέλυφος -θερμο πρόσοψη, είναι Η ανάδοχος εταιρία μονώσεων σε θέση να φέρει εις πέρας μονώσεις σε όλη την Μακεδονία, με υπευθυνότητα, πολυετής πείρα, έμπειρα δικά μας συνεργεία, ασυναγώνιστες τιμές μόνωσης, παντός τύπου μονώσεις με πιστοποίηση ISO 9001 τεχνικής εξυπηρέτησης μονώσεων, η Μονω-Τεχνική αναλαμβάνει μονώσεις σε όλη την Μακεδονία.

head_applications

 

waterproofing systems construction monotechniki, monosis Thessaloniki Macedonia’s insulation company from 1968! For informations call 2310305574 or visit us Makedonias 17, Thessaloniki. Μονώσεις Μονω-Τεχνική και πέρα βρέχει, ΟΎΤΕ ΚΡΎΟ, ΟΎΤΕ ΖΈΣΤΗ, ΟΎΤΕ ΥΓΡΑΣΊΑ, ΟΎΤΕ ΜΟΎΧΛΑ, εμείς θωρακίζουμε το σπίτι σας από τις καιρικές συνθήκες και εσείς με την οικογένεια σας απολαμβάνετε τις δραστηριότητες σε ένα ευχάριστο περιβάλλον εγγυημένα, καλέστε μας για δωρεάν προσφορά από τεχνικό σύμβουλο μονώσεων, μετά από δωρεάν ραντεβού σας αφήνει γραπτή προσφορά της μόνωσης που χρειάζεστε, αναλυτικά τις τεχνικές προδιαγραφές-βήματα- μόνωσης, τα μονωτικά υλικά που εφαρμόζουμε, την τιμή μόνωσης, καλέστε τώρα στο τηλέφωνο 2310305574. Ενημερωθείτε καλά η μόνωση μπαίνει μια φορά!
logo-monosi

Η μόνωση μπαίνει μια φορά φροντίστε να αντέξει εφόρου ζωής, εμείς  φροντίζουμε για εσάς ώστε να μας προτείνετε, δίνουμε γραπτή εγγύηση αποτελεσματικότητας της εκάστοτε μόνωσης μας για τυχόν πρόβλημα μόνωσης παρουσιαστεί αλλά για να κρατήσετε τα τηλέφωνα μας ώστε όλα τα χρόνια της εγγύησης να μπορείτε να μας προτείνετε και σε γνωστό σας που τυχόν ενδιαφέρεται και να μείνουμε και οι τρείς ευχαριστημένοι.Φροντίζουμε να χρησιμοποιούμε μόνο γνήσια υλικά που φέρουν πιστοποιήσεις όπως CE, ISO 9001, έπειτα τι να τα κάνεις τα υλικά αν δεν τα εφαρμόσεις σωστά έτσι λοιπόν φροντίζουμε να τηρούμε απολύτως τις τεχνικές προδιαγραφές της εκάστοτε μόνωσης, τα έμπειρα και πιστοποιημένα συνεργεία μας με πιστοποίηση τεχνικού μόνωσης DIN, χρησιμοποιούν τα κατάλληλα εργαλεία και ακολουθουν βήμα-βήμα απόλυτα τις τεχνικές προδιαγραφές μόνωσης εγκεκριμένες από τον Π.Σ.Ε.Μ. Πανελλήνιο Σύνδεσμο Εταιριών Μόνωσης. Φροντίζουμε την τιμή μόνωσης διότι είμαστε στην ευχάριστη θέση να διαθέτουμε 1ο χέρι αφου είμαστε αντιπρόσωποι στη Β.Ελλάδα των κωρυφαίων εργοστασίων παραγωγής μονωτικών υλικών για το αμοιβαίο συμφέρον και κέρδος πελάτη-εταιρίας όλα αυτα τα χρόνια πλέον κερδίσαμε την προυπόθεση να κάνουμε μονώσεις στις χαμηλότερες τιμές χωρίς να ρίχνουμε την ποιότητα χάρη στην εμπιστοσύνη σας.Τέλος ενημερωθείτε καλά η μόνωση μπαίνει μια φορά φροντίζουμε την πλήρη ενημέρωση κατά την επίσκεψη τού τεχνικού μας και γραπτά στην προσφορά μας έχει αναλυτικές πληροφορίες των υλικών και τις τεχνικές προδιαγραφές έτσι ώστε και να μην αναλάβουμε εμείς να αποφύγετε τις κακοτοπιές.ΦΡΟΝΤΊΖΟΥΜΕ ΑΠΌ ΤΟ 1968, ΤΥΧΑΊΟ?

Δίδεται 10-15ετή εώς εφόρου ζωής γραπτή εγγυήση!